Şeker İlkokulu

Vizyon: İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır, standartlara uygun, yeterli donanıma sahip, geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Eğitim ve öğretimde kaliteyi artırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurmak, her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, personelin yeterliliklerini artırarak mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır. Ayrıca; eğitim-öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, önyargısız, sorgulayan, araştıran ve geleceğin dünyasına yön veren bireylerden oluşan bir toplum oluşturmaya katkıda bulunmayı hedef haline getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40 14:30
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sekerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TANDOĞAN KÖYÜ TANDOĞAN MEVKİİ TANDOĞAN KÜME EVLERİ NO 223/44 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - Muş Şeker Fabrikası Yerleşkesi

Ulaşım Şehir içi ulaşım araçlarıyla.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 Km